Web Design by wide-vision.com

Atelier de Jurnalism by Cristina Herea este primul curs de televiziune si presa scrisa dedicat copiilor cu varsta cuprinsa intre 6 si 14 ani.

Copiii vor interactiona cu jurnalisti de top, personalitati marcante din televiziune, dar si celebritati din diverse domenii publice. Astfel, in cadrul Atelierului de Jurnalism, acestia vor lua parte si vor sustine cursuri Question & Answer, unde elevii vor fi moderatori/prezentatori. Atelierul de Jurnalism este prevazut si cu un studio tv, unde copiii vor invata secretele prezentatorilor de stiri, astfel incat sa poata sa prezinte emisiuni de divertisment pentru copii, dar si stiri realizate de ei.

Ce vor invata copiii in primul modul :

- Redactarea de stiri pentru copii

- Prezentare tv de stiri

- Prezentare de emisiuni de divertisment

- Interactiune in cadrul cursurilor cu jurnalisti si oameni de televiziune

- Vizitarea unei televiziuni cu posibilitatea de a avea acces la regie, platouri de filmare, redactie de stiri

- Vizitarea unui post radio, cu posibilitatea de a participa in cadrul emisiunilor destinate copiilor

- Realizarea de proiecte practice : realizarea de interviuri cu personalitati invitate la curs

- Copiii vor invata: sa se exprime liber, cele mai importante reguli din jurnalism, tehnici de intervievare, realizarea de materiale publicitare, metode practice de organizare de evenimente destinate elevilor

PROIECTE

- Realizarea unei reviste online, unde vor fi publicate materialele de presa realizate de elevi

- Realizarea unei televiziuni online, unde vor fi publicate toate mini-emisiunile, in care sunt implicati copiii, dar si peroanele publice

- Realizarea unui spectacol, la finalul modulului ( 15 decembrie), in care copiii vor pune in practica tot ce au invatat la cursuri. Parintii vor fi invitati si vor lua parte si persoane publice.

- Fiecare elev o sa primeasca o diploma in cadrul unei serbari, realizata de Atelierul de Jurnalism

Modulul 1

Primul modul cuprinde 2 luni si jumatate. Cursurile incep pe 1 octombrie si se termina pe 15 decembrie si se desfasoara o data pe saptamana - 1h 30 minute.

Taxa este 350 ron/luna.

OFERTA

La inscrierea pana pe 15 septembrie, cursurile pe luna decembrie sunt GRATUITE.

    In cadrul cursurilor copiii isi vor dezvolta personalitatea, abilitatile de leadership, de prezentare, networking si comunicare. In urma cursurilor ne propunem ca elevii sa castiga incredere, sa isi dezvolte creativitatea si capacitatea de exprimare, sa isi imbunatatesc abilitatile sociale si sa devina usor adaptabili la situatiile noi care apar in viata de zi cu zi.